- Ovaj forum ima 173 teme, i poslednji put je ažuriran 7 sati, 19 minuta ranije od strane Vesna Jevtić.
-
- Tema
- Glasovi
- Članci
- Poslednji članak
-
-
Dobra proizvođačka praksa u proizvodnji hrane
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
1 godina, 2 meseci ranije
Andrejić Dragana
-
Aktivnost vode kao faktor kvaliteta i bezbednosti prehrambenih proizvoda
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
1 godina, 2 meseci ranije
Andrejić Dragana
-
Grožđani med
Započeto od strane: Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
1 godina, 3 meseci ranije
Cvetković Slađana
-
Ledeno vino
Započeto od strane: Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
1 godina, 9 meseci ranije
Cvetković Slađana
-
ČUVANJE PLODOVA DUNJA
Započeto od strane: Čalić Srđan
- 1
- 1
-
1 godina, 10 meseci ranije
Čalić Srđan
-
Vinsko sirće
Započeto od strane: Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
1 godina, 11 meseci ranije
Cvetković Slađana
-
Jabučna kiselina u proizvodnji hrane i pića
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
1 godina, 11 meseci ranije
Andrejić Dragana
-
Kako sačuvati voćnu aromu rakije
Započeto od strane: Andrejić Igor
- 1
- 1
-
2 godine ranije
Andrejić Igor
-
Vinobran u proizvodnji vina
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
2 godine, 1 mesec ranije
Andrejić Dragana
-
TEHNOLOŠKI POSTUPAK PRERADE ŽITARICA MLEVENJEM
Započeto od strane: Čalić Srđan
- 1
- 1
-
2 godine, 2 meseci ranije
Čalić Srđan
-
Pulpa od šljiva
Započeto od strane: Petkanić Zorica
- 1
- 1
-
2 godine, 2 meseci ranije
Petkanić Zorica
-
Kompot
Započeto od strane: Petkanić Zorica
- 1
- 1
-
2 godine, 2 meseci ranije
Petkanić Zorica
-
Upotreba limunske kiseline u preradi voća i povrća
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
2 godine, 2 meseci ranije
Andrejić Dragana
-
PRAVILNO SUŠENJE PLODOVA ŠLJIVE – mr Nebojša Mladenović
Započeto od strane: Mladenović Nebojša
- 1
- 1
-
2 godine, 2 meseci ranije
Mladenović Nebojša
-
BERBA GROŽĐA ZA PROIZVODNJU VINA
Započeto od strane: Đorđević Ana
- 1
- 1
-
2 godine, 3 meseci ranije
Đorđević Ana
-
Dobra proizvođačka praksa u proizvodnji hrane
-
- Morate biti prijavljeni da biste pravili nove teme.