- Ovaj forum ima 173 teme, i poslednji put je ažuriran 1 nedelja, 3 dana ranije od strane Vesna Jevtić.
-
- Tema
- Glasovi
- Članci
- Poslednji članak
-
-
Hemijski sastav vina
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
8 meseci ranije
Vesna Jevtić
-
Upotreba bentonita
Započeto od strane: Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
8 meseci, 3 nedelje ranije
Cvetković Slađana
-
FAKTORI OD KOJIH ZAVISI FERMENTACIJA—KUHINJSKA SO
Započeto od strane: Čalić Srđan
- 1
- 1
-
11 meseci ranije
Čalić Srđan
-
Sirćetna kiselina
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
11 meseci ranije
Andrejić Dragana
-
Proizvodnja kečapa
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
11 meseci, 2 nedelje ranije
Vesna Jevtić
-
Odležavanje (dozrevanje ili starenje) rakije
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
11 meseci, 2 nedelje ranije
Vesna Jevtić
-
Čuvanje plodova jabuke
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
11 meseci, 4 nedelje ranije
Vesna Jevtić
-
Mlečna kiselina i biohemijske metode konzervisanja
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
1 godina ranije
Andrejić Dragana
-
Voćno vino od jabuke – Cider
Započeto od strane: Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
1 godina, 1 mesec ranije
Cvetković Slađana
-
KONZERVISANJE NAMIRNICA
Započeto od strane: Čalić Srđan
- 1
- 1
-
1 godina, 2 meseci ranije
Čalić Srđan
-
Proizvodnja džema od šljiva
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
1 godina, 2 meseci ranije
Vesna Jevtić
-
Aditivi i sirovine za prehrambenu industriju
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
1 godina, 2 meseci ranije
Vesna Jevtić
-
Hladno ceđeno ulje suncokreta
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
1 godina, 2 meseci ranije
Vesna Jevtić
-
LOZOVAČA
Započeto od strane: Đorđević Ana
- 1
- 1
-
1 godina, 2 meseci ranije
Đorđević Ana
-
Armanjak
Započeto od strane: Đorđević Ana
- 1
- 1
-
1 godina, 2 meseci ranije
Đorđević Ana
-
Hemijski sastav vina
-
- Morate biti prijavljeni da biste pravili nove teme.