- Ovaj forum ima 398 tema, i poslednji put je ažuriran 2 dana, 12 sati ranije od strane Janjić Marija.
-
- Tema
- Glasovi
- Članci
- Poslednji članak
-
-
Proizvodnja ozimog belog luka.
Započeto od strane: Damljanović Milan
- 1
- 1
-
7 godine, 2 meseci ranije
Damljanović Milan
-
Gajenje krastavaca na slami
Započeto od strane: Gavrilović Vladica
- 1
- 1
-
7 godine, 2 meseci ranije
Gavrilović Vladica
-
PROIZVODNJA SALATE U PLASTENICIMA-dipl. ing Nada Lazović-Djoković
Započeto od strane: Lazović – Đoković Nada
- 1
- 1
-
7 godine, 2 meseci ranije
Lazović – Đoković Nada
-
Prednosti gajenja povrća u zaštićenom prostoru u leskovačkom kraju
Započeto od strane: Stojiljković Jelena
- 1
- 1
-
7 godine, 2 meseci ranije
Stojiljković Jelena
-
Luk srebrnjak
Započeto od strane: Nikoletić Miloš
- 1
- 1
-
7 godine, 2 meseci ranije
Nikoletić Miloš
-
Berba fizalisa
Započeto od strane: Milosavljević Zoran
- 1
- 1
-
7 godine, 3 meseci ranije
Milosavljević Zoran
-
Supstrati za ožiljavanje
Započeto od strane: Ivana Trifkovic
- 1
- 1
-
7 godine, 3 meseci ranije
Ivana Trifkovic
-
Berba paprike
Započeto od strane: Mijušković Dragan
- 1
- 1
-
7 godine, 3 meseci ranije
Mijušković Dragan
-
Stanje useva krompira
Započeto od strane: Nešović Nenad
- 1
- 1
-
7 godine, 4 meseci ranije
Nešović Nenad
-
Zašto se javlja gorčina kod krastavca
Započeto od strane: Vidanović Srđan
- 1
- 1
-
7 godine, 5 meseci ranije
Vidanović Srđan
-
Malč
Započeto od strane: Nikoletić Miloš
- 1
- 1
-
7 godine, 5 meseci ranije
Nikoletić Miloš
-
USLOVI SKLADIŠTENJA POVRĆA
Započeto od strane: Pavlović Goran
- 1
- 1
-
7 godine, 5 meseci ranije
Pavlović Goran
-
Boranija kao postrni usev
Započeto od strane: Ivanović Borko
- 1
- 1
-
7 godine, 5 meseci ranije
Ivanović Borko
-
Šuplje i Crno srce – fiziološki poremećaj kod krompira
Započeto od strane: Stanković Boban
- 1
- 1
-
7 godine, 5 meseci ranije
Stanković Boban
-
Mere nege nakon nicanja krompira
Započeto od strane: Stanković Boban
- 1
- 1
-
7 godine, 5 meseci ranije
Stanković Boban
-
Proizvodnja ozimog belog luka.
-
- Morate biti prijavljeni da biste pravili nove teme.