- Ovaj forum ima 414 tema, i poslednji put je ažuriran 1 nedelja, 2 dana ranije od strane Veličković Violeta.
-
- Tema
- Glasovi
- Članci
- Poslednji članak
-
-
Zašto su krastavci gorki
Započeto od strane: Radić Dragomir
- 1
- 1
-
3 godine, 7 meseci ranije
Radić Dragomir
-
Kurtovska kapija
Započeto od strane: Stanković Boban
- 1
- 1
-
3 godine, 7 meseci ranije
Stanković Boban
-
Marinirano povrće
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
3 godine, 7 meseci ranije
Andrejić Dragana
-
Rukola hrana i lek- Jorgovanka Vlajkovac PSSS Požarevac
Započeto od strane: Vlajkovac Jorgovanka
- 1
- 1
-
3 godine, 7 meseci ranije
Vlajkovac Jorgovanka
-
Priprema za rasađivanje paprike na otvorenom
Započeto od strane: Miljković Mira
- 1
- 1
-
3 godine, 8 meseci ranije
Miljković Mira
-
Staklenici-Ejupović Smail
Započeto od strane: Ejupović Smail
- 1
- 1
-
3 godine, 8 meseci ranije
Ejupović Smail
-
Tehnologija gajnja paprike – Darko Simić
Započeto od strane: Simić Darko
- 1
- 1
-
3 godine, 9 meseci ranije
Simić Darko
-
PROIZVODNJA RANOG I LETNJEG KROMPIRA – POVRTARSTVO
Započeto od strane: Sušić Jovan
- 1
- 1
-
3 godine, 9 meseci ranije
Sušić Jovan
-
Gajenje krastavaca na slami
Započeto od strane: Gavrilović Vladica
- 1
- 1
-
3 godine, 9 meseci ranije
Gavrilović Vladica
-
Prepoznavanje kvalitetnog rasada
Započeto od strane: Miljković Mira
- 1
- 1
-
3 godine, 9 meseci ranije
Miljković Mira
-
Saveti za novi sortiment zimske proizvodnje povrća u tunelima
Započeto od strane: Sušić Jovan
- 1
- 1
-
3 godine, 10 meseci ranije
Sušić Jovan
-
Za kvalitetan rasad
Započeto od strane: Miljković Mira
- 1
- 1
-
3 godine, 10 meseci ranije
Miljković Mira
-
Priprema zemljišta u povrtarstvu
Započeto od strane: Sušić Jovan
- 1
- 1
-
3 godine, 10 meseci ranije
Sušić Jovan
-
Proizvodnja rena
Započeto od strane: Pantelić Ljubodrag
- 1
- 1
-
3 godine, 10 meseci ranije
Pantelić Ljubodrag
-
BER (blossom-end rot) – povrtarstvo
Započeto od strane: Janjić Marija
- 1
- 1
-
3 godine, 10 meseci ranije
Janjić Marija
-
Zašto su krastavci gorki
-
- Morate biti prijavljeni da biste pravili nove teme.