ePijacaSrbije

Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
  • Autor
    Članci
  • #516413
    Anđelković Stefanija
    Učesnik

      Odlukom Vlade Srbije o zabrani okupljanja više ljudi na malom prostoru i drugim preporukama sa ciljem da se zaštiti zdravlje stanovništva, zelenе pijacе su zatvorene do daljnjeg.
      Danas, kupci koji su navikli da kupuju voće, povrće i druge namirnice od domaćih proizvođača, mogu to učiniti putem platforme e-pijaca Srbije.

      Ministarstvo poljoprivrede je pokrenulo rad platforme https://pijaca.minpolj.gov.rs (Elekotronska Pijaca Srbije), a sve u cilju da omogućimo proizvođačima kvalitetne hrane direktan kontakt sa potrošačima u gradskim sredinama, širom Srbije.

      Imajući u vidu trenutnu situaciju i ograničenost kretanja, ova platforma treba donekle da zameni postojeće sisteme distribucije i omogući potencijalnim kupcima lako povezivanje sa proizvođačima.
      Dovoljno je uneti WEB adresu https://pijaca.minpolj.gov.rs, zatim kliknuti na kvadratić u donjem desnom uglu “Registracija domaćinstava”, a zatim i kliknuti na “Registracija proizvođača”.

      Kada “Registrujete domaćinstvo” obavezno je uneti email adresu jer dobijate povratnu informaciju na Vaš email o korisničkom imenu i lozinki. Kada Vam stigne email od ePijaca sa korisničkim imenom i lozinkom pristupate “Registraciji proizvođača” gde registrujete Vaš proizvod u skladu sa Vašom proizvodnjom. Potom treba uneti elementarne podatke: kontakt, proizvodni program, web ili FB prezentacija, sisteme kvaliteta/Global Gap (ako postoje) i lokaciju (uneti na mapi) i dr.

      Prilikom unosa obavezno je da izvršite snimanje svakog koraka preko diskete u gornjem desnom uglu koja Vam se pojavljuje na prozoru koji popunjavate.

      Link za ePijaca Srbije je:
      https://pijaca.minpolj.gov.rs/admin/

      a ponuda na:
      https://pijaca.minpolj.gov.rs/ponuda/

      U želji da prodate sve Vaše proizvode, srdačno Vas pozdravljam,

      Stefanija Anđelković, dipl.inž.polj.

    Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
    • Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.