Aktuelni Javni poziv za IPARD podsticaje

Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
  • Autor
    Članci
  • #514781
    Petrić Slađana
    Učesnik

      Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за аграрна је расписало трећи Јавни позив за подношење захтева за одобравање пројекта за ИПАРД подстицаје за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава.
      Предмет овог Јавног позива су инвестиције у физичку имовину и прихватљиви трошкови у вези са изградњом, као и набавком нове опреме, машина и механизације, осим инвестиција у набавку нових трактора.
      Подносилац захтева по овом Јавном позиву може поднети само један захтев за одобравање пројекта, који може да обухвати једну или више инвестиција из Листе прихватљивих инвестиција и трошкова за Трећи Јавни позив за Меру 1.
      Читко попуњен и потписан образац захтева из става 1. овог члана са прописаном документацијом у складу са Правилником и Јавним позивом, доставља се у затвореној коверти, са назнаком имена и презимена, односно назива, као и адресе подносиоца захтева и напоменом: „Не отварати – Захтев за одобравање пројекта за ИПАРД подстицаје за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава – Трећи Јавни позив за Меру 1”, препорученом поштом или лично на адресу Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за аграрна плаћања, Булевар Михајла Пупина 113а, 11070 Нови Београд.

      Рок за подношење захтева за одобравање пројекта је од 1. новембра 2018. године до 9. јануара 2019. године.

      Slađana Petrić savetodavac za agroekonomiju

    Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
    • Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.