- Ovaj forum ima 166 tema, i poslednji put je ažuriran 2 nedelje, 4 dana ranije od strane Cvetković Slađana.
-
- Tema
- Glasovi
- Članci
- Poslednji članak
-
-
Prirodni konzervansi
Započeto od strane: Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
2 nedelje, 4 dana ranije
Cvetković Slađana
-
Liofilizacija prehrambenih proizvoda
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
1 mesec, 1 nedelja ranije
Vesna Jevtić
-
Liker od oraha
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
1 mesec, 2 nedelje ranije
Andrejić Dragana
-
Pakovanje i čuvanje plodova borovnice
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
1 mesec, 3 nedelje ranije
Vesna Jevtić
-
ČUVANJE PLODOVA JAGODA
Započeto od strane: Čalić Srđan
- 1
- 1
-
2 meseci, 1 nedelja ranije
Čalić Srđan
-
Vinska kiselina u prehrambenoj tehnologiji
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
2 meseci, 2 nedelje ranije
Andrejić Dragana
-
Kako popraviti kiselu rakiju
Započeto od strane: Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
3 meseci ranije
Cvetković Slađana
-
Antioksidansi u prehrambenoj tehnologiji
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
3 meseci, 4 nedelje ranije
Andrejić Dragana
-
Hemijski sastav vina
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
4 meseci ranije
Vesna Jevtić
-
Upotreba bentonita
Započeto od strane: Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
4 meseci, 3 nedelje ranije
Cvetković Slađana
-
FAKTORI OD KOJIH ZAVISI FERMENTACIJA—KUHINJSKA SO
Započeto od strane: Čalić Srđan
- 1
- 1
-
7 meseci ranije
Čalić Srđan
-
Sirćetna kiselina
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
7 meseci ranije
Andrejić Dragana
-
Proizvodnja kečapa
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
7 meseci, 2 nedelje ranije
Vesna Jevtić
-
Odležavanje (dozrevanje ili starenje) rakije
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
7 meseci, 2 nedelje ranije
Vesna Jevtić
-
Čuvanje plodova jabuke
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
8 meseci ranije
Vesna Jevtić
-
Prirodni konzervansi
-
- Morate biti prijavljeni da biste pravili nove teme.