- Ovaj forum ima 173 teme, i poslednji put je ažuriran 1 nedelja, 4 dana ranije od strane Vesna Jevtić.
-
- Tema
- Glasovi
- Članci
- Poslednji članak
-
-
Lešnik-odvajanje jezgra od ljuske i pakovanje
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
1 nedelja, 4 dana ranije
Vesna Jevtić
-
KOMPOT OD KRUŠAKA
Započeto od strane: Čalić Srđan
- 1
- 1
-
1 mesec, 3 nedelje ranije
Čalić Srđan
-
Promena boje voća i povrća tokom toplotne obrade
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
1 mesec, 3 nedelje ranije
Andrejić Dragana
-
Konzervisanje povrća sirćetnom kiselinom
Započeto od strane: Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
1 mesec, 4 nedelje ranije
Cvetković Slađana
-
Kompot od belog grožđa
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
2 meseci, 1 nedelja ranije
Vesna Jevtić
-
Skladištenje i čuvanje lešnika
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
2 meseci, 1 nedelja ranije
Vesna Jevtić
-
Bistrenje vina bentonitom
Započeto od strane: Đorđević Ana
- 1
- 1
-
3 meseci, 1 nedelja ranije
Đorđević Ana
-
Prirodni konzervansi
Započeto od strane: Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
4 meseci, 2 nedelje ranije
Cvetković Slađana
-
Liofilizacija prehrambenih proizvoda
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
5 meseci, 1 nedelja ranije
Vesna Jevtić
-
Liker od oraha
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
5 meseci, 2 nedelje ranije
Andrejić Dragana
-
Pakovanje i čuvanje plodova borovnice
Započeto od strane: Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
5 meseci, 3 nedelje ranije
Vesna Jevtić
-
ČUVANJE PLODOVA JAGODA
Započeto od strane: Čalić Srđan
- 1
- 1
-
6 meseci, 1 nedelja ranije
Čalić Srđan
-
Vinska kiselina u prehrambenoj tehnologiji
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
6 meseci, 2 nedelje ranije
Andrejić Dragana
-
Kako popraviti kiselu rakiju
Započeto od strane: Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
7 meseci ranije
Cvetković Slađana
-
Antioksidansi u prehrambenoj tehnologiji
Započeto od strane: Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
7 meseci, 4 nedelje ranije
Andrejić Dragana
-
Lešnik-odvajanje jezgra od ljuske i pakovanje
-
- Morate biti prijavljeni da biste pravili nove teme.