Јавни позив Града Београда за средстава за куповину трактора и прикључних машина

Više
25 mar 2021 20:44 #45227 od Pavlović Mladen
Jавним позивом уређују се услови, начин и критеријуми доделе подстицајних средстава за набавку нових трактора или пољопривредних прикључних машина на територији града Београда за 2021. годину. За ову намену обезбеђена су средства у износу од 100.000.000,00 динара. Подносилац пријаве може да конкурише за доделу подстицајних средстава за набавку новог трактора или једне или више различитих пољопривредних прикључних машина који су предмет Jавног позива.
Подносилац пријаве може конкурисати само по основу једног Јавног позива који расписује Секретаријат за привреду у области пољопривреде за 2021. годину. Право на субвенције се остварује на основу биљне или сточарске производње с тим да се код сточарске производње може конкурисати на основу сектора млека или меса.
Прихватљиви трошкови су трошкови набавке трактора или прикључних машина који су предмет Јавног позива у шта спадају нов трактор са кабином или рамом, снаге мотора до 60 киловата (kW) са стандардним деловима, уређајима и опремом и нове прикључне машине.
Максимални износ подстицаја за куповину трактора износи 1.000.000 динара односно 80% од укупне инвестиције без пдв-а док се за набавку прикључних машина може остварити подстицај од највише 400.000 динара односно 80% са пдв-ом од укупне инвестиције.
Рок за подношење захтева је 02.04.2021. године на адресу Управе Града Београда препорученом поштом или лично на писарници.

мр Младен Павловић

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.295 sekundi
Powered by Kunena Forum