Позивница за пету радионицу о климатским променама са темом: На раскрсници - подаци, политике и процеси у адаптацији на промену климе

On Oktobar 25, 2021

At Beograd

Posted by Administrator

Categories: Dogadjanja, Info

Hits: 331


Дана 25.10.2021. (понедељак) са почетком у 10 часова, одржаће се пета и последња FAO радионица, са темом: На раскрсници - подаци, политике и процеси у адаптацији на промену климе.  Позивамо Вас да се пријавите и учествујете како бисте дали свој допринос у дискусији на актуелне теме. У прилогу се налази Агенда са линком за праћење. Линк за приступ ће бити исти за сваку предвиђену радионицу. Радионица ће бити реализована на Zoom платформи. Желимо Вам успешан рад.

ОБАВЕШТЕЊЕ!

Поштовани учесници Вебинара " У сусрет климатским променама путем знања ка одрзивој пољопривреди" молимо Вас да попуните анкету која је у прилогу, а која се односи на истразивање о утицају климатских промена на сектор пољопривреде. Резултати анкете це бити предмет дискусије на предстојећој радионици "На раскрсници - подаци, политике и процеси у адаптацији на промену климе", заказаној 25.10.2021. године.

ЛИНК ДО АНКЕТЕ


Агенда

ИПН Београд

 
 
 
Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account