ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДРЖАВАЊУ ЕДУКАЦИЈА ФИЗИЧКИХ ЛИЦА, НОВЕМБАР 2022. ГОДИНЕ

On Novembar 01, 2022
At Beograd
Posted by Administrator

У новембру 2022. године, едукације за физичка лица биће реализоване уживо, уз примену превентивних мера за спречавање вируса корона. Учесници треба да имају могућност коришћења Viber-а, преко којег ће бити омогућена комуникација унутар група учесника.

ТАБЕЛА СА ДЕТАЉИМА ПОЗИВА И ОБАВЕШТЕЊЕ О ОДРЖАВАЊУ ЕДУКАЦИЈА ЗА МОДУЛЕ ОД 1 ДО 11. ДОСТУПНИ СУ НА СЛЕДЕЋЕМ ЛИНКУ: ЛИНК

ЗА ПОХАЂАЊЕ МОДУЛА УЧЕСНИЦИ СЕ ПРИЈАВЉУЈУ САМО ЈЕДНОМ, БЕЗ ОБЗИРА НА БРОЈ ДАНА, ОДНОСНО ТРАЈАЊЕ ЕДУКАЦИЈА (на пример, ако сте похађали прва два дана тродневног Модула „Oрганска ратарско-повртарска производња“  не пријављујете се поново).

Позив за пријаву на едукације за физичка лица, за модуле од 1 до 11, у  новембру 2022. године доступан је:

Напомена: У случају вишедневних едукација услов за добијање потврде о похађаној едукацији је, поред положеног теста, обавезно учешће на свим данима едукације.

  • ЗА МОДУЛЕ ИЗ ГРУПЕ МЕТОДОЛОГИЈА САВЕТОДАВНОГ РАДА - 12 до 15

Од 1. марта 2022. године физичка лица могу се пријавити за едукације од 12 до 15. Динамика реализације едукација за модуле од 12 до 15 биће условљена динамиком пријаве, односно термини едукација биће дефинисани по пријави довољног броја учесника за формирање групе. Минималан број је 30 учесника. Број пријављених учесника по модулима ажурираће се на месечном нивоу, у последњој недељи текућег месеца.

Учесници који су се једном пријавили за модуле од 12 до 15, не треба да се пријављују поново сваког месеца.

Едукације, могу бити реализоване уживо или кроз учење на даљину, односно онлајн, а о начину одржавања обуке полазници ће бити информисани благовремено.

Позив за пријаву на едукације за физичка лица, за модуле од 12 до 15, новембар 2022. године: линк

Инструкције у вези са праћењем едукација и спровођењем процедура тестирања (завршни тест) и анкетирања, учесницима ће бити упућене на дан одржавања едукације, на мејл адресе и у Вибер групи.

За додатне информације можете се обратити др Наташи Толимир (064 8435 305) или др Маријани Масловарић (064 843 5331), 011 2751 622.

Извор: ИПН