OBAVEŠTENJE O EDUKACIJAMA ZA FIZIČKA I PRAVNA LICA

On September 28, 2021
At Beograd
Posted by Administrator
Hits: 505

У складу са мерама спречавања ширења вируса корона, едукације за физичка и правна лица биће реализоване на даљину, односно онлајн, коришћењем Zoom платформе.

Учесници онлајн обука треба да имају приступ интернету на деск или лап топ рачунару, камеру и микрофон (на дан обуке од 9:00 до 16:30) јер ће се едукације пратити директно, коришћењем електронских апликација.

Такође, потребно је да имају могућност коришћења Вајбера, преко којег ће бити омогућена комуникација унутар група учесника за сваки од модула.

У септембру 2021. године предвиђено је одржавање едукација за модул:
Назив модула                                                                                                                     Термин одржавања
Технологија пчеларске производње                                                                                      28. 09.2021.
 
Инструкције у вези са регулисањем обавезе котизације, сви пријављени за похађање едукације добиће на имејл адресу која је дата приликом пријаве за модуле, са роком за уплату, према следећој динамици:
Назив модула                                                    Инструкције за котизацију        Рок за уплату котизације
Технологија пчеларске производње                     17.09.2021.                                    23.09.2021.
 
Групе за похађање едукације, за горе наведени модул   попуњаваће се и после 13. септембра 2021. године, при чему је последњи рок за пријаву 2 дана пре термина одржавања едукације.

Инструкције у вези праћења едукације (линк за приступ едукацији) и спровођења процедура тестирања и анкетирања, учесницима ће бити упућене на дан одржавања едукације, на e-mail адресе и у вајбер групи,

Едукација  Технологија пчеларске производње припада области Саветодавни послови у пољопривреди.

У случају да пријављени не испуне обавезу регулисања котизације у горе наведеном року, едукација ће бити отказана, односно неће бити одржана у предвиђеном термину.

За додатне информације можете се обратити др Наташи Толимир (064 8435 305) или др Славици Чолић (064 843 5308), 011 2751 622.

Извор: ИПН