НАЈАВА СЕМИНАРА ПССС 2020 (WEBINAR)

On Decembar 11, 2020
At Beograd
Posted by Administrator

Семинар Пољопривредне саветодавне и стручне службе Републике Србије у 2020. години заједнички организују Институт за примену науке у пољопривреди Београд и Центар за усавршавање пољопривредних саветодаваца и пољопривредних произвођача Нови Сад, под покровитељством Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије и Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство АП Војводине. Семинар ће бити одржан од 15. до 17. децембра 2020. године, у пленуму за сва три дана. У складу са мерама спречавања ширења вируса COVID-19 Семинар ће бити реализован у онлајн окружењу –WEBINAR.


Мото овогодишњег семинара је „Дајмо савет на даљину, помозимо домаћину“.
У фокусу биће теме из области саветодавног рада у условима пандемије, искуства и препоруке као и примена дигиталних алата. На скупу ће бити представљене и друге актуелне теме од значаја за унапређење саветодавног рада и ефикасније и прецизније коришћење ресурса у циљу развоја пољопривреде Србије. Учешће у раду узеће и представници Српске академије наука и уметности - САНУ Одбор за село, Амбасаде Краљевине Холандије, ирске саветодавне службе, Европског форума пољопривредних и руралних саветодаваца (EUFRAS), Мреже саветодавних служби Југоисточне Европе (SEASN).
Позивамо вас да семинар пратити преко YOUTUBE канала, линк ће бити постављен на порталу Пољопривредне саветодавне и стручне службе Републике Србије www.psss.rs

Програм и позивница


Извор: ИПН