Kako do dozvole za kretanje u toku vanrednog stanja: Upustvo za stočare i pčelar

Više
30 mar 2020 09:43 #40919 od Gavrilović Vladica
У случају обављања неопходних послова из области сточарства током периода забране кретањa (радним данима од 17:00 – 05:00 часова, викендом од 15:00 – 05:00 часова), сваки пољопривредни произвођач је дужан да поднесе захтев за одобрење кретања Сектору за пољопривредну инспекцију.
Интернет адреса за подношење електронског захтева за одобрење кретања за пољопривредне произвођаче из области сточарства је : stocarstvo.registar-uzb.rs/
Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде је омогућило пољопривредницима да са било ког рачунара или преносивог уређаја поднесу захтев за одобрење кретања. Дозвола кретања ће важити само за наведени дан у периоду од 17:00 до 05:00 часова, односно од 15:00 до 05:00 часова викендом. Рок за одговор на поднети захтев је до 48 часова од пријема поруке.
У наведеној електронској пријави, неопходно је попунити сва обавезна поља у циљу добијања дозволе за кретање са циљем спровођења послова у сточарству (мужа домаћих животиња и радови на пчелињаку).
Свако лице које буде добило дозволу за рад током забране кретањa биће обавезно да током кретања са собом има и радни налог.
РАДНИ НАЛОГ мора да садржи следеће информације:
1. Име и презиме запосленог
2. Број личне карте
3. Јмбг
4. Пребивалиште (место, улица)
5. Тачну локацију са адресом засада, фарме или пчелињака на коју се запослени упућује
6. Период, односно време рада
7. Опис радова
8. Име предузећа/газдинства у чије име запослени обавља радове
9. Датум обављања радова (дан/месец/година).
ПОДАЦИ ГАЗДИНСТВА
1. РПГ БРОЈ
2. ГРАД
3. МЕСТО
4. АДРЕСА

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.286 sekundi
Powered by Kunena Forum