Правилник о изменама и допунама Правилника о ИПАРД подстицајима за инвестиције

Više
18 dec 2018 12:59 #35324 od Pavlović Goran
Pavlović Goran je napravio novu temu: Правилник о изменама и допунама Правилника о ИПАРД подстицајима за инвестиције
Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде објавило је Правилник о изменама и допунама Правилника о ИПАРД подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава („Службени гласник РС“ број 78/2018 од 19.10.2018. године).

Најважније измене односе се на посебне услове за остваривање права на одобравање пројекта у сектору воћа, где ће се услов по питању површине под засадима испуњавати на крају инвестиције, а не приликом подношења захтева за одобравање пројекта како је до сада био случај. У прихватљиве трошкове биће укључени и трошкови превоза и монтаже, док ће подстицаји моћи да се остваре и за производњу садног материјала воћа и матичњака воћа, као и за производњу родитељског јата кокошака тешког типа.

Правилник о изменама и допунама Правилника о ИПАРД подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредних газдинстава можете преузети на званичним интернет страницама Министарства – www.minpolj.gov.rs/ipard-program-2014-2020/ и Управе за аграрна плаћања – uap.gov.rs/mera-1-investicije-u-fizicku-...vrednih-gazdinstava/ .
Преузео и поставио
Горан Павловић

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 1.423 sekundi