Ponude za nabavku predmetne investicije

Više
20 nov 2017 10:13 #30709 od Janjić Biljana
Jedan od opštih uslova za ostvarivanje prava na odobravanje objekta jeste – tri prikupljene ponude za investicije čija vrednost je veća od 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti, odnosno jedna ponuda za investicije čija vrednost je do 20.000 evra u dinarskoj protivrednosti a prema mesečnom kursu Evropske centralne banke iskazane na šest decimala u mesecu koji predhodi mesecu u kome je objavljen javni poziv.
Za nabavku investicije za vrednost do 20.000 evra, koje su važeće na dan podnošenja zahteva,neophodno je imati jednu ponudu. Takođe je neophodno da ponude budu uporedive po sadržaju i po specifikacijama.“Pravilnikom o IPARD podsticajima za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava“ jasno je naglašeno šta treba ponuda da sadrži a podaci iz prikupljenih ponuda treba da budu u skladu sa podacima koji su navedeni u poslovnom planu.
Podnosilac u zahtevu za odobravanje projekta označava kao izabranu jednu od tri dostavljene ponude.Uprava odobrava izabranu ponudu u vrednosti koja ne može biti veća od vrednosti iz ponude sa najnižom cenom.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.221 sekundi
Powered by Kunena Forum