Upis u vinogradarski registar

Više
23 jan 2019 08:04 #35799 od Jocić Dejan
Ministarstvo Poljoprivrede šumarstva i vodoprivredeuputilo je poziv vinogradarima da se u skladu sa zakonom o vinu upošu u Vinogradarski registar. Sva fizička i pna lica, odnosno preduzetnici koji imaju u vlasnitvu, zakupu ili drugom obliku svjine 10 i više ari vinograda, imaju obavezu upisa u Vinogradarski registar. Ovo važi i za proizvođače koji imaju manje od 10 ari a svoje grožđestavljaju u promet.Procedura za upis u Vinogradarski registar je pojadostavljena. Upis izvodi Centar za vinigradarstvo i vinarstvo iz Niša, a za područje Pomoravlja kancelarija Centra u Kragujevcu sa sedištem u ulici Save Kovačevića 7 ( kontakt telefoni 034/331663 i 060/6010183 ).
Za upis neophodno je dostaviti sledeću dokumentaciju:
- Popunjen i potpisan VV1 obrazac,
- Fotokopiju ugovora o zakupu, odnosno korišćenju za vinogradarsku parcelu na kojoj se nalazi vinograd 8 ako podnosilac zahteva nije vlasnik te vinogradarske parcele,
- Fotokopiju dokumnata kojim se dokazuje pravo svojine na katastarskoj parceli na kojo se nalazi vinogradarska parcela
U skladu sa navedenim Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Jagodina se pridružuje pozivu vinogradarimasa savetom da u što kraćem roku pokrenu proceduru upisa u Vinogradarski registar, dostavljenjem zahteva za upis u vinogradarski registar. Za pomoć prilikom popunjavanja obrasca kao i za sve druge potrebne informacije obratiti se na telefon: 035/8221-931 ili lično dolaskom u Poljoprivrednu savetodavnu i stručnu službu.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.472 sekundi
Powered by Kunena Forum