ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПРЕДАВАЧЕ ЗА ЕДУКАЦИЈЕ САВЕТОДАВАЦА

On Februar 12, 2020
At Beograd
Posted by Administrator
Categories: Info
Hits: 299

Поштовани,
На основу члана 22, става 1 Закона о обављању саветодавних и стручних послова у области пољопривреде, обука и усавршавање пољопривредних саветодаваца и пољопривредних произвођача, поред осталог, обухвата и организовање едукације - тренинга пољопривредних саветодаваца у сарадњи са домаћим и страним образовним и истраживачким институцијама и стручњацима. Институт за примену науке у пољопривреди (ИПН) као овлашћена организација, по решењу Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде бр. 021-01-92/2019-03 од 30.12.2019. године, као и на основу Годишњег плана усавршавања пољопривредних саветодаваца и пољопривредних произвођача за 2020. годину који укључује и план одржавања годишњег семинара саветодаваца, организује доле наведене едукације, у трајању од 10 до 17 часова.


ИНСТИТУТ ЗА ПРИМЕНУ НАУКЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ OБЈАВЉУЈЕ
ДАНА 12.02.2020. ГОДИНЕ:
ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ПРЕДАВАЧЕ ЗА ЕДУКАЦИЈЕ САВЕТОДАВАЦА ЗА


Обједињени позив за модуле:
Модул 1: Увођење стандарда - Global Gap у сектору ратарско-повртарске производње;Детаљније:
Модул 2: Увођење стандарда - Global Gap у сектору воћарске производње;
Модул 3: Увођење стандарда - Global Gap у пољопривредну производњу – заштита биља;
и позиви за:
Модул 4: Савремене технологије у производњи поврћа са посебним освртом на наводњавање, употребу пестицида и економску исплативост; Детаљније:
Модул 7: Сортимент и агротехничке мере за гајење воћа намењеног за прераду и производњу воћних ракија; Детаљније:
Модул 9: Присутне инсекатске врсте као изненадне, економски значајне штеточине (blended модул – предавање у учионици и електронско учење (e-learning); Детаљније:
Модул 13: Сеоски туризам у функцији одрживог руралног развоја са акцентом на производе са додатом вредношћу и директну продају (поновљен модул); Детаљније:
Модул 14: Дигиталоизација у пољопривреди; Детаљније:
Модул 15: Мој саветодавни профил (CECRA); Детаљније:
Модул 16: Комуникационе вештине (CECRA); Детаљније:
Модул 17: Тимски рад (CECRA);Детаљније:
Радионица 2: FADN – Анализа ризика у пословању пољопривредних газдинстава и мере за управљање идентификованим ризицима.Детаљније:

Пријавe са радном биографијом – CV преузети овде (формат CV за лакше попуњавање) доставити најкасније до 19.2.2020. године, на имејл адресу: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. или писаним путем на адресу Институт за примену науке у пољопривреди, 11000 Београд, Булевар деспота Стефана 68б, П.фах 43.
Овим позивом се обавештавају потенцијални предавачи да се наведене едукације финансирају од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије, те да у случају да Министарство из било ког разлога не изврши уплату средстава намењених за едукацију, изабрани предавачи ће бити обавештени благовремено.
Додатне информације могу се добити на број телефона: 011/2751 622. Контакт особе: др Наташа Толимир (064 843 5305) и др Славица Чолић (064 843 5308).


Извор: ИПН