Objava: TRIBINA-PSSS Loznica

On Novembar 08, 2018
At Loznica
Posted by PSSS Loznica
Hits: 11
Dana 08.11.2018. godine, sa početkom u 10:00 održana je tribina, mesto Loznica , opština Loznica - grad, Prostorije PSSS ,,Poljosavet" doo Loznica sa temom:
1. 10:00 do 11:00 Kontrola plodnosti zemljišta sa aspekta Zakona o poljoprivrednom zemljištu i Pravilnika o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava , savetodavac Milica Popadić

Tribina je održana za učenike IV godine srednje škole ,,Sveti Sava" iz Loznice koji se školuju u području rada ,,Hemija, nemetali i grafičarstvo", za zanimanje ,,Tehničar za zaštitu životne sredine" a u okviru predmeta ,,Izvori zagađenja životne sredine"u pratnji nastavnog profesora Snežane Vukosavljević. Cilj tribine bio je da se učenici upoznaju sa odredbama Zakona o poljoprivrednom zemljištu i Pravilnika o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava koje se odnose na kontrolu plodnosti zemljišta i naučiti ih da kontrolu plodnosti zemljišta poljoprivredni proizvođači treba da urade ne samo zato što to Zakon i Pravilnik nalažu već zato što je zemljište jedan od najvažnijih prirodnih resursa i treba ga sačuvati.
Koordinator: Milica Popadić


Izvor: PSSS Loznica