Video sa plenarnog otvaranja

U organizaciji Instituta za primenu nauke u poljoprivredi, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, od 14. do 16. novembra 2016. godine održan je Osmi seminar Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Republike Srbije, na Kopaoniku, a sve u skladu sa motom ovogodišnjeg skupa „U susret izazovima“.

Video sa plenarnog otvaranja

U organizaciji Instituta za primenu nauke u poljoprivredi, pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, od 1. do 3. decembra 2015. godine održan je Sedmi seminar Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Republike Srbije, na Zlatiboru.

Video sa plenarnog otvaranja

U organizaciji Instituta za primenu nauke u poljoprivredi a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, Ministarstva poljoprivrede Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije, od 17. do 20. novembra 2014. godine održani su Šesti seminar Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Republike Srbije i Prva regionalna konferencija savetodavaca jugoistočne Evrope.
View More